Home PDC Van Barneveld een afwezig op Players Championship 3 & 4

Van Barneveld een afwezig op Players Championship 3 & 4

2018 bwin Grand Slam of Darts Raymond van Barneveld v Krzysztof Ratajski Pic: Christopher Dean / Scantech Media Ltd/PDC Darts 07930 364436 chris@scantechmedia.com www.scantechmedia.com

Zojuist is het deelnemersveld voor Players Championship 3 & 4 bekend geworden. Deze zullen op 16 en 17 februari plaatsvinden, waar op de eerste twee Players Championship toernooien dit weekend aanvankelijk nog zeven tourkaarthouders niet op de lijst stonden zijn dit een week later er nog slechts drie. Het ligt echter in de lijn der verwachtingen dat Gary Anderson na zijn afmelding voor de Premier League ook alsnog het eerste Players Championship weekend zal laten schieten.

Gary Anderson ontbreekt in ieder geval het tweede Players Championship weekend. Ook Corey Cadby mist, na het eerste Players Championship weekend, het tweede Players Championship weekend. Dat deze heren niet van de partij zijn is dus niet erg verrassend. De afwezigheid van Raymond van Barneveld, die alles op alles zal moeten zetten om het PDC WK 2020 te halen zal door enkele dartsfans wel als verrassing ontvangen zijn. 

Na navraag bij de manager van Raymond van Barneveld blijkt dat Raymond dit weekend moet missen vanwege reeds geplande demonstraties. Ook zal hij Players Championship 11 & 12 missen vanwege het huwelijk van een van zijn beste vrienden. Beide afspraken stonden al geruime tijd en waren niet meer te annuleren. Verder zal hij alle Players Championship toernooien gooien. Ze hebben 14 demonstraties afgezegd.

Deze drie heren worden vervangen door de top drie van de Challenge Tour Order of Merit: Ritchie Edhouse, Boris Koltsov en Stephen Burton.

Doe voor donderdagavond 20:00 uur mee met onze gratis Premier League dartpoule en maak kans op prachtige prijzen.