Harms namens BDO naar Grand Slam, Veenstra volgt mogelijk PDC
PDC

Harms namens BDO naar Grand Slam, Veenstra volgt mogelijk

Harms namens BDO naar Grand Slam, Veenstra volgt mogelijk

De Grand Slam of Darts zal dit jaar aanvangen met Wesley Harms die zich heeft geplaatst via de ranking van de BDO. Hij zal samen met Glen Durrant, Mark McGeeney, Jim Williams, Scott Mitchell, Michael Unterbuchner en Gary Robson deelnemen aan het toernooi waar de PDC en de BDO elkaar treft.

Mogelijk dat er nog een Nederlander bij zal komen. Richard Veenstra bezet namelijk de achtste positie op de BDO wereldranking en de nummer 8 is ook geplaatst wanneer de Winmau World Masters zou worden gewonnen door iemand uit de huidige top 7.

Alleen bij een verrassing van een laaggeplaatste speler gaat het feest dus niet door voor Veenstra en plaatst de winnaar van de Winmau World Masters zich.

Van 3 oktober tot en met 7 oktober 2018 wordt de Winmau World Masters gespeeld, waarna ook voor Flyers bekend is of hij van de partij zal zijn in Aldersley.

Op dit moment zijn Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Wesley Harms zeker van deelname aan de Grand Slam of Darts 2018.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws