Samenwerking tussen Lewis en manager Keith Deller beëindigd PDC
PDC

Samenwerking tussen Lewis en manager Keith Deller beëindigd

Samenwerking tussen Lewis en manager Keith Deller beëindigd

Na drie jaar is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen Adrian Lewis en zijn manager Keith Deller. Na 36 succesvolle maanden heb ik afscheid genomen van Keith Deller Sports Management verklaart Lewis. Het is voor alle betrokkenen een sucessvolle tijd geweest. We zijn op vriendschappelijke basis en met een goede verstandhouding uit elkaar gegaan.

'Ik kan mijn fans verzekeren dat deze stap geen invloed heeft op mijn toewijding voor de sport. Het is gewoon tijd om een nieuwe weg in te slaan. Keith gaat verder als manager van andere spelers en met de dienstverlening van Sports Management. Ik wens hem het allerbeste voor de toekomst. Ik wil mijn sponsors die mij altijd hebben gesteund, bedanken. Ik hoop de vorm die ik op het wereldkampioenschap heb laten zien, in de rest van het jaar voort te zetten'.

Tijdens de samenwerking is Lewis succesvol geweest. Het hoogtepunt was het behalen van twee wereldtitels op rij. Ook bereikte hij de finale van de Premier League Darts 2011, de finale van de European Championship 2011 en won hij de World Cup tweemaal met koppelmaat Phil Taylor.

BDO wereldkampioen van 1983 en ex-manager Keller sprak ook zijn dank uit: Ik wil Adrian bedanken voor de afgelopen drie jaar. Het was een genoegen om zijn manager te zijn. Het is een geweldig avontuur geweest. Adrian heeft twee wereldtitels tijdens onze samenwerking heeft behaald, dit is als een sprookje dat uitkomt. Ik wens hem alle geluk in de toekomst. Keith Deller Sports Management blijft met professionele spelers samenwerken voor het organiseren van demo's, presentaties, sponsoring en eventueel management.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws