Van Gerwen: "Als ik mijn topvorm haal ben ik weer snel nummer 1" PDC
PDC

Van Gerwen: "Als ik mijn topvorm haal ben ik weer snel nummer 1"

Van Gerwen: "Als ik mijn topvorm haal ben ik weer snel nummer 1"

Michael van Gerwen heeft gereageerd op het feit dat hij niet langer de nummer 1 van de wereld is. Dit deed de Nederlander voorafgaand aan de Masters waarbij hij voor het eerst sinds het WK weer in actie zal komen.

Van Gerwen: "Het is niet leuk om niet meer de nummer één te zijn, maar als iemand het op dit moment verdient, dan is het Gerwyn Price wel. Hij speelt heel goed, maar ik denk dat ik weer snel de nummer één ben als ik mijn topvorm weer haal. Vroeg of laat gaat me dat zeker lukken. Ik kom terug, geen zorgen."

Met het zelfvertrouwen van de drievoudig wereldkampioen zit het dus nog goed. Dit weekend zal hij met nieuwe pijlen aanvangen en de honger naar winnen is er met het kwijtraken van de koppositie nog meer dan voorheen.

"Misschien gaat dit me helpen om de honger terug te krijgen. Je hebt altijd nieuwe uitdagingen nodig en dit is een mooie. Sommige mensen vergeten dat ik al heel lang actief ben op de Tour en dat kan soms ten koste gaan van de scherpte. Maar ik voel me goed, relaxed, dus ik ben ervan overtuigd dat ik weer schade kan aanrichten," aldus de Nederlander.

Zaterdagavond speelt Michael van Gerwen tegen de winnaar uit het duel tussen Jose de Sousa en Jonny Clayton.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws