Voet Van Gerwen zorgt wederom voor de nodige commotie  PDC
PDC

Voet Van Gerwen zorgt wederom voor de nodige commotie 

Voet Van Gerwen zorgt wederom voor de nodige commotie 

Diverse websites brachten in het begin van de avond berichten dat Van Gerwen niet aan de oche zou verschijnen in Frankfurt. De Brabander heeft echter besloten toch aan de Betway World Cup of Darts te beginnen.

Samen met de vijfvoudig wereldkampioen Van Barneveld zal Van Gerwen het opnemen tegen Czech Republic. Brabander Van Gerwen kampt met een blessure dermate ernstig dat Benito van de Pas last minute was opgeroepen. De PDC toernooi directeur heeft echter bekend gemaakt dat Van Gerwen niet vervangen mag worden nadat hij heeft gespeeld. Na lang overleg tussen MvG artsen, begeleiders en met Van Barneveld is besloten aan de WC te beginnen met Van Gerwen. Mocht Mighty Mike morgen niet fit zijn betekend dit dat Nederland eruit ligt.

CONFIRMED! Michael van Gerwen has declared himself fit to represent the Netherlands tonight despite a foot injury. #LoveTheDarts pic.twitter.com/HtPTdyfixM

De voet van MvG geeft vaker problemen en lijkt de zwakke plek van de Brabander. Het is gissen maar waarschijnlijk had als de reglementen het toegestaan hadden Tilburger Benito van de Pas klaar gestaan om Van Gerwen te vervangen mocht hij uitgevallen zijn in Frankfurt.

Het is overigens wel de WC van de blessures, vrijdag speelde Simon Whitlock ook al met tape om de pols na een val in de douche, meer hierover incl video is te lezen in dit artikel.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws