Richard Veenstra vindt nieuwe sponsor in Finder na laatste Finder Darts Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Richard Veenstra vindt nieuwe sponsor in Finder na laatste Finder Darts Masters

Richard Veenstra vindt nieuwe sponsor in Finder na laatste Finder Darts Masters

Afgelopen weekend was Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee voor de laatste keer het decor van de Finder Darts Masters. Eerder dit jaar werd immers bekend dat Finder na dit jaar niet doorgaat als hoofdsponsor van dit BDO TV-toernooi in Nederland. Finder zegt de dartswereld echter nog niet gedag. Immers hebben ze Richard Veenstra, die een geweldig toernooi zag eindigen in de finale, een mooi sponsorcontract aangeboden.

Dit sponsorcontract met Finder biedt Richard meer ruimte om zijn dartscarrière verder op te bouwen. Dat is echter niet mogelijk zonder zijn andere sponsors en de flexibiliteit van zijn werkgever Steeler Yachts te Steenwijk. De 37-jarige darter uit Ossenzijl krijgt hierdoor dezelfde sponsor als zijn goede vriend en koppelmaat Wesley Harms, landgenoot Aileen de Graaf en Martin Adams. Finder maakt het hierdoor de voormalig WDF Europe Cup singleskampioen mogelijk om zich volledig op zijn dartscarrière te richten.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws