ADC Europe lanceert website en gaat samenwerking aan met MODUS Super Series algemeen nieuws
algemeen nieuws

ADC Europe lanceert website en gaat samenwerking aan met MODUS Super Series

ADC Europe lanceert website en gaat samenwerking aan met MODUS Super Series

Het heeft de nodige tijd in beslag genomen, maar het ADC Europe team, bestaande uit Michael van Gerwen, Vincent van der Voort, Gerard Elderenbosch en John Lokken, kunnen mededelen dat de website (www.amateurdarts.eu) gelanceerd is.

Amateur Darts Circuit is al erg succesvol in het Verenigd Koninkrijk en Oceanië, maar krijgt nu dus ook zijn divisie voor het Europese vasteland. Het doel van ADC Europe is om innovatieve toernooien op te zetten en om alle amateur darters in Europa nieuwe of alternatieve kansen te bieden in de dartsport. Het gaat dan om heren en dames vanaf 18 jaar, die niet in het bezit zijn van een PDC Tourkaart.

Met het lanceren van de website (www.amateurdarts.eu) hoopt ADC Europe een ieder op een uitstekende manier te informeren. In nabije toekomst is het ook mogelijk om via deze website lid te worden van ADC Europe en je voor de nodige toernooien in te schrijven.

De plannen voor deze toernooien zijn er al, echter heeft men hier nog een aanlooptijd voor nodig. Hier zal het team van ADC Europe de komende periode mee aan de slag gaan.

De afgelopen maanden is ADC Europe druk in gesprek geweest met de MODUS Super Series, om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Met het lanceren van www.amateurdarts.eu kan men nu ook bekend maken dat er een samenwerking gerealiseerd is tussen hen. Vanaf MODUS Super Series – Series 4 (start maandag 8 mei) zal ADC Europe elke week twee spelers afvaardigen van het Europese vasteland. Voor Series 4 en Series 5 zal dit op invitatie zijn van ADC Europe, maar voor Series 6 zal ADC Europe kijken naar de mogelijkheden dat een ieder zich kan kwalificeren d.m.v. kwalificatietoernooien en andere plaatsingsmogelijkheden.

De komende weken zal ADC Europe om de twee dagen twee spelers bekendmaken via de website en de diverse social media kanalen, die deel zullen nemen namens ADC Europe aan de MODUS Super Series – Series 4. De MODUS Super Series is de gehele week live te volgen via Youtube of via www.modussuperseries.com.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws