Landman dichtbij finale Modus Super Series, maar wordt verslagen door Crabtree algemeen nieuws
algemeen nieuws

Landman dichtbij finale Modus Super Series, maar wordt verslagen door Crabtree

Landman dichtbij finale Modus Super Series, maar wordt verslagen door Crabtree

Gelderlander Chris Landman heeft de finale niet weten te bereiken tijdens de 11de speelweek van de Modus Super Series. Landman was direct geplaatst voor de finale avond nadat hij winnaar werd van groep A eerder deze week.

Landman speelde samen met Ryan de Vreede en Arjan Konterman deze week in de Modus Super Series een reeks toernooi welke elke week in Engeland worden georganiseerd voor niet PDC tourkaart houders. Van maandag tm vrijdag spelen 12 spelers de groepsfase waarna 6 spelers door gaan naar de finale avond.

Zowel Konterman als De Vreede vielen af in de groepsfase, Landman mocht wel de finale-avond spelen en wist zich wederom door de groepsfase op zaterdag te spelen. In de halve finale was de jonge Londenaar Cam Crabtree te sterk voor de man uit Wapenveld. Crabtree trof vervolgens de Welshman Mike Gillet die de beslissende leg wist te winnen.

Halve finale
Cam Crabtree 4-1 Chris Landman
Mike Gillet 4-2 Shaun Mcdonnald

Finale
Mike Gillet 4-3 Cam Crabtree

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws