ADC Europe maakt spelers bekend voor MODUS Super Series 4 en later voor Series 5 algemeen nieuws
algemeen nieuws

ADC Europe maakt spelers bekend voor MODUS Super Series 4 en later voor Series 5

ADC Europe maakt spelers bekend voor MODUS Super Series 4 en later voor Series 5

De afgelopen weken heeft ADC Europe de namen bekend gemaakt van de spelers die deel mogen nemen namens ADC Europe aan de MODUS Super Series – Series 4. De vertegenwoordigers bestaan uit 14 Nederlanders, 6 Belgen, 2 Zwitsers en 2 Luxemburgers.

Zoals eerder vermeldt via de social media kanalen is er gekozen voor een combinatie van spelers in vorm, spelers met ervaring op het podium en talentvolle spelers. Daarnaast staat ADC Europe voor het amateurdarts in heel Europa, daarom dat er ook onder de vertegenwoordiging gekozen is voor een Continentaal tintje. Onder hen zien we bekende namen als Berry van Peer, Wesley Harms, Andy Baetens, Ron Meulenkamp, Chris Landman en Geert de Vos, maar ook Bradly Roes, Stefan Bellmont, Johan van Velzen en Wesley Plaisier krijgen de kans om te schitteren op het podium van de MODUS Super Series. Voor alle vertegenwoordigers verwijzen we een ieder graag naar www.amateurdarts.eu.

De spelers voor Series 5 zijn ook reeds rond en zullen over enkele weken weer stapsgewijs bekend gemaakt worden via de ADC Europe website en social media kanalen. Teaser: ADC Europe vaardigt zijn eerste Duitser af, maar ook zijn eerste Scandinaviër.

Voor de MODUS Super Series - Series 6 (eind van het jaar 2023) zal een ieder in Europa de mogelijkheid krijgen om zich te kwalificeren. ADC Europe en de organisatie van de MODUS Super Series zullen hiervoor ook de komende maanden hun plannen uitrollen. Houdt dus de ADC Europe website en social media kanalen in de gaten.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws