Amerikaanse Danny Lauby leert iedereen een nieuwe manier om 110-finish te gooien algemeen nieuws
algemeen nieuws

Amerikaanse Danny Lauby leert iedereen een nieuwe manier om 110-finish te gooien

Amerikaanse Danny Lauby leert iedereen een nieuwe manier om 110-finish te gooien

Veel spelers hebben een eigen route die ze kiezen voor verschillende finishes maar soms komt er één voorbij die je achter de oren doet krabben.

Zo was het deze keer Danny Lauby die een nieuwe route introduceert vanaf 110 op deze beelden.

Amerikaanse Danny Lauby leert iedereen een nieuwe manier om 110-finish te gooien

Wanneer je hem uitgooit heb je altijd gelijk, zo luidt het gezegde. Toch zetten we er deze keer vraagtekens bij of de Amerikaanse darter een volgende keer weer voor dezelfde optie kiest.

Toch lijkt het iets van deze tijd te zijn dat spelers gaan experimenteren met andere manieren om een hoge finish te gooien. Zo is er de dubbel-dubbel variant waarbij men gaat voor twee keer een dubbel in plaats van een triple en een dubbel wanneer men in een alles of niets fase zit.

Dit was in de begindagen van het darten verre van gebruikelijk maar wordt hedendaags steeds vaker toegepast en niet zonder succes. De gedachte hierachter is dan ook dat een dubbel groter is en daarmee wordt de kans op succes ook groter in die beurt en daarbij wordt bewust het risico genomen dat de pijl ook buiten het bord kan belanden.

Maar er zijn meer bijzondere routes die we niet anders kunnen verklaren dan dat er bewust wordt gegaan voor een exhibition shot. Het beste voorbeeld daarvan is Nico Blum die op de MODUS Super Series tot twee keer iedereen verbaasd achter liet met een 71-finish en 58-finish waarbij bewust de bulls-eye werd opgezocht terwijl ook een andere dubbele gekozen kon worden.

De voormalig PDC WK deelnemer ontbreekt dit jaar op het wereldkampioenschap. Hiervoor zullen we ook dit jaar weer een dartpoule organiseren en via de link www.poules.com/dartfreakz kun je ook dit jaar weer gratis deelnemen.

LET OP: Je dient hierbij gebruik te maken van de link zoals hierboven weergegeven. Bij rechtstreekse deelname aan de dartpoule wordt gevraagd om een vergoeding maar namens Dartfreakz bieden we dit op deze wijze nog altijd gratis aan.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws