Andreas Harrysson Schittert in Spannende Zevende Speelweek van Modus Super Series 5 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Andreas Harrysson Schittert in Spannende Zevende Speelweek van Modus Super Series 5

Andreas Harrysson Schittert in Spannende Zevende Speelweek van Modus Super Series 5

In de zevende speelweek van Modus Super Series 5 brachten darters van over de hele wereld hun A-game naar voren, en het toernooi leverde weer een aantal opmerkelijke momenten op.

Cor Dekker, oorspronkelijk van Nederlandse afkomst maar tegenwoordig uitkomend voor Noorwegen, nam deel aan groep A en behaalde een respectabele vierde plaats. Groep A werd echter gewonnen door de 48-jarige Zweed Andreas Harrysson.

Groep B werd opgeëist door de Welshman Mike Gillet, terwijl groep C werd gedomineerd door een andere Welshman, Alec Small. Cor Dekker kreeg een herkansing in groep C maar eindigde op de derde plaats en werd uitgeschakeld. De Japanse tweevoudig wereldkampioen bij de dames, Mikuru Suzuki, kende een uitdagende speelweek en eindigde als laatste in groep A en vierde in groep C, wat haar uitschakeling betekende. Haar landgenoot Haruki Muramatsu haalde wel de zaterdag, de 48-jarige werd in groep A tweede en ook in groep B waardoor de Japanner door was naar zaterdag maar helaas de laatste vier niet wist te halen.

De finale-avond op zaterdag bestond uit Andreas Harrysson, Mike Gillet, Alec Small, Kevin Painter, Shane Mcguirk en de 46-jarige Japanner Haruki Muramatsu.

Halve finale:

Andreas Harrysson 4-3 Alec Small
Kevin Painter 4-2 Shane Mcguirk

Finale:

Kevin Painter 1-4 Andreas Harrysson

Andreas Harrysson toonde een indrukwekkende vorm in de finale en claimde de overwinning met een score van 4-1.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws