Grundy Triomfeert in Spannende Zesde Speelweek van Serie 5 van de Modus Super Series, Van Peer halve finale algemeen nieuws
algemeen nieuws

Grundy Triomfeert in Spannende Zesde Speelweek van Serie 5 van de Modus Super Series, Van Peer halve finale

Grundy Triomfeert in Spannende Zesde Speelweek van Serie 5 van de Modus Super Series, Van Peer halve finale

De spanning bleef hoog in de zesde speelweek van Serie 5 van de Modus Super Series, en met Nederlandse darters zoals Jerry Hendriks en Berry van Peer in actie was het een spektakel van de online darts league dat de dartfans niet wilden missen.

In deze editie begonnen zowel Jerry Hendriks als Berry van Peer in groep A, waarbij de laatstgenoemde, de Brabantse Berry van Peer, als winnaar uit de bus kwam. Berry van Peer liet al eerder zijn kunnen zien tijdens de Modus Super Series, en deze keer was hij opnieuw indrukwekkend. Het is waarschijnlijk de laatste keer dat we Van Peer in deze competitie zien, aangezien hij door zijn prestaties in de PDC Challenge Tour nu zeker is van een tourkaart bij de PDC.

Jerry Hendriks maakte zijn debuut deze week in de competitie. De Limburger wist de vijfde plaats in groep A te behalen, wat betekende dat hij doorging naar groep C voor een tweede kans. Groep C werd echter gewonnen door de sterke Engelsman Rob Grundy, terwijl Hendriks werd uitgeschakeld. In groep B presteerde de Engelsman Paul Hogan uitstekend en ging er met de overwinning vandoor.

Ook de Schotse darter Robert Thornton en Chas Barstow bereikten de finaleavond, maar slaagden er niet in de halve finales te bereiken tijdens de zinderende finale op zaterdag.

Halve finales:

Berry van Peer 2-4 Paul Hogan

Rob Grundy 4-2 Adam Hunt

Finale

Paul Hogan 0-4 Rob Grundy

Rob Grundy, een Engelse darter die eerder in augustus de Winmau Challenge Tour wist te winnen ten koste van oud Lakeside-kampioen Christian Kist, toonde zijn kwaliteiten en triomfeerde in deze competitie.

Met de Modus Super Series die doorgaat met spannende wedstrijden, kunnen fans niet wachten om te zien welke verrassingen de volgende speelweek zal brengen. Blijf op de hoogte voor meer opwindend online dartnieuws op dartfreakz.nl! Wil jij ook kans maken om te schitteren tijdens de Modus Super Series doe dan mee met de ADC (amateurdarts.eu) kwalificatie toernooien.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws