Beau Greaves schittert in Modus Super Series Bullseye Challenge algemeen nieuws
algemeen nieuws

Beau Greaves schittert in Modus Super Series Bullseye Challenge

Beau Greaves schittert in Modus Super Series Bullseye Challenge

De Engelse Beau Greaves heeft uitstekend gepresteerd tijdens de Modus Super Series Bullseye Challenge. In slechts 60 seconden wist ze 18 punten te scoren op de bull, waarmee ze momenteel op de derde plaats van de ranglijst staat.

De 20-jarige 'Beau 'n' Arrow' uit Doncaster maakt haar debuut tijdens de Modus Super Series en heeft als eerste vrouw een speelweek gewonnen. In de zevende serie van de negende speelweek versloeg ze de Poolse speler Sebastian Białecki in de finale.

Op de ranglijst van de Bullseye Challenge vinden we ook Danny Jansen. Hij behaalde eveneens 18 punten, maar had daarvoor 21 pijlen nodig, in tegenstelling tot Greaves, die met 18 pijlen binnen een minuut dezelfde score bereikte. Aan het einde van dit artikel vindt u een video van de volledige challenge, waarin ook Marvin van Velzen te zien is, die 14 punten scoorde tijdens de uitdaging.

schermafbeelding 2024 05 07 om 072903

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws