Bradly Roes: de jonge Nederlander die schittert in de Super Series 8, Sykes pakt de titel algemeen nieuws
algemeen nieuws

Bradly Roes: de jonge Nederlander die schittert in de Super Series 8, Sykes pakt de titel

Bradly Roes: de jonge Nederlander die schittert in de Super Series 8, Sykes pakt de titel

Hagenaar Bradly Roes bereikte de halve finale van de eerste week van de Modus Super Series 8. De jonge Nederlander kwam in de halve finale met 4-2 te kort, waarna Tom Sykes de weektitel opeiste.

Tom Sykes was in zijn halve finale tegen Bradly Roes, na een 180-177, op weg naar een perfecte leg. Sykes miste echter de tweede triple 20, waardoor hij na negen pijlen dubbel acht overhield. In de geschiedenis van de Super Series zijn er acht 9-darters gegooid, waaronder door Steve West en Fallon Sherrock. "The Hammer" Andy Hamilton wist, net als Roes, de halve finale op finals night te bereiken, maar miste op de dubbel, waardoor Justin Smith naar de finale ging. In de finale miste Smith zijn eerste matchdart op dubbel 18 en koos hij er bij de herkansing voor om niet voor dubbel 9 te gaan. Hierdoor raakte hij dubbel 2 en miste daarna dubbel 7, waarna Sykes de stand op 3-3 bracht en ook de beslissende leg won voor de overwinning.

Het avontuur tijdens serie acht begon voor zowel Sykes als Bradly Roes in groep A, waar Sykes won en de Hagenaar als laatste eindigde. Roes ging vervolgens, samen met onder anderen Martin Adams, naar groep C, waar de jonge Nederlander de groep wist te winnen. Steven Johnstone werd tweede in groep C, maar haalde de halve finale op zaterdag niet. In groep B won Justin Smith, terwijl Andy Hamilton als tweede en Chris Gilliland als derde naar finals night op zaterdagavond mochten.

Halve finale:

Tom Sykes 4 - 2 Bradly Roes

Justin Smith 4 - 3 Andy Hamilton

Finale:

Tom Sykes 4 - 3 Justin Smith

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws