VIDEO: Martin Adams krijgt de lachers op zijn hand met deze komische 'trickshot' algemeen nieuws
algemeen nieuws

VIDEO: Martin Adams krijgt de lachers op zijn hand met deze komische 'trickshot'

VIDEO: Martin Adams krijgt de lachers op zijn hand met deze komische 'trickshot'

Vandaag was er een komisch moment van Martin Adams tijdens zijn duel met Chris Gilliland.

Het leverde Wolfie geen punten op maar hij kreeg wel de lachers op zijn hand zoals te zien is op deze beelden.

download 33

De 68-jarige is nog altijd actief op de MODUS Super Series en doet het niet onverdienstelijk. Op dit moment staat hij na 10 wedstrijden op een derde plaats met 6 gewonnen wedstrijden. Het moment dat hij tegen Gilliland beleefde kwam hij niet meer te boven en dat duel ging dan ook met 2-4 verloren.

Hij is bovendien niet de enige speler die op zijn hoge leeftijd nog succesvol actief is in de dartwereld. Zo wist Paul Lim vorige week nog een kwalificatietoernooi te winnen op 70-jarige leeftijd. Samen met zijn teamgenoot Hartihm Lim is hij daarom weer van de partij namens Singapore op de aankomende editie van de World Cup of Darts.

Hiermee zullen ze al voor de tiende keer van de partij zijn op het befaamde landentoernooi van de PDC met deze bezetting. Ze zijn daarbij één van de in totaal 40 landen die eind deze maand in Duitsland de strijd met elkaar aan gaan.

Eerder dit jaar stonden ook twee oud wereldkampioenen tegenover elkaar toen Martin Adams en Phil Taylor het tegen elkaar mochten opnemen op de World Seniors Champion of Champions. Deze unieke ontmoeting werd gewonnen door Wolfie. De heren wisten er een waar spektakel van te maken door de partij bij 9-9 naar een beslissende laatste leg te brengen waarin Adams toesloeg.

De ontmoeting is uniek omdat beide heren meervoudig wereldkampioen zijn en bovendien in 2010 allebei wereldkampioen werden. Phil Taylor bij de PDC en Martin Adams bij de BDO en daarom troffen de heren elkaar jaren lang niet.

Daar kwam in 2001 verandering in toen Martin Adams wel bij de PDC deelnam aan de World Matchplay en daar in de halve finale verloor van Phil Taylor met 17-9.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws