Lloyd keert terug naar PDC: "Wil van hoge prijzengeld profiteren" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Lloyd keert terug naar PDC: "Wil van hoge prijzengeld profiteren"

Lloyd keert terug naar PDC: "Wil van hoge prijzengeld profiteren"

Toen de middagsessie van dag 4 van het PDC Wereldkampioenschap afgelopen was, had de World Grand Prix kampioen van 2004 en World Matchplay kampioen van 2005: Colin Lloyd, iets belangrijks te zeggen tegen de pers.

Na afloop van de middagsessie van het WK darts, op zondag 17 december, wou Colin Lloyd een nieuwtje uitbrengen en deed dat bij de RTL7 verslaggever Arjan van der Giessen: "Ik keer terug naar de PDC. Ik probeer een tourcard te bemachtigen en misschien kan ik nog van het erg hoge prijzengeld profiteren! Ik heb het gevoel dat er nog meer in zit, dan wat ik eruit heb gehaald". 'Jaws' was eind 2015 gestopt bij de PDC, omdat hij zijn focus niet kon behouden tijdens de wedstrijd en hij zag het niet meer zitten om verder te gaan vertelde hij tegenover Van der Giessen. Maar nu heeft de 44 jarige Engelsman zich bedacht om toch weer een poging te wagen om een tourcard te pakken! Gaan we 'Jaws' nog eens zien op het grote podium?

Door: Marcel Bus

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws