Luke Littler gaat er weer voor op zijn geheel eigen wijze en flikt het deze keer wel algemeen nieuws
algemeen nieuws

Luke Littler gaat er weer voor op zijn geheel eigen wijze en flikt het deze keer wel

Luke Littler gaat er weer voor op zijn geheel eigen wijze en flikt het deze keer wel

Het aanstormend nieuwe talent in de dartswereld verraste de wereld met een plek in de WK-finale als debutant. Maar hij maakte ook indruk met nogal opmerkelijke finishes waar de analisten zich nog altijd niet in kunnen vinden.

Ook al zijn ze niet logisch en lukte het op het WK niet, flikte hij het deze keer wel zoals je ziet op deze beelden.

Luke Littler gaat er weer voor op zijn geheel eigen wijze en flikt het deze keer wel

Aan het eind van de maand komt hij ook naar Nederland toe om deel te nemen aan de Dutch Darts Masters 2024. Dit wordt gespeeld in de Maaspoort in 's-Hertogenbosch en tot ieders verbazing is dit toernooi plots ook weer live te kijken op RTL 7.

Dit nieuws kwam dinsdagochtend naar buiten tot verrassing van velen aangezien Viaplay nog steeds de rechten in handen heeft.

Ook de wereldkampioen Luke Humphries is van de partij en de Nederlanders Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld, Jermaine Wattimena, Gian van Veen, Vincent van der Voort en Kevin Doets. De overige deelnemers die afreizen naar Nederland zijn Michael Smith, Nathan Aspinall, Gerwyn Price, Rob Cross, Peter Wright en Dimitri van den Bergh.

We gaan dan zien of Luke Littler wederom voor een sensatie kan zorgen wanneer hij het podium met de grote mannen weer mag delen. We gaan hem dit jaar nog veel vaker zien want ook op de Premier League is hij erbij en dus zal hij op 18 april ook afreizen naar Ahoy.

De wereld van de tiener is op zijn kop gezet in enkele weken tijd en dat had heel anders kunnen lopen. Hij was namelijk geplaatst voor zowel de Lakeside als het PDC WK en daarbij werd hij voor het blok gezet dat hij een keuze moest maken.

Daar waar Beau Greaves voor het wereldkampioenschap bij de WDF koos was de keuze voor Luke Littler op het wereldkampioenschap van de PDC gevallen. Nu achteraf zullen beiden blij zijn met het besluit dat ze toen hebben genomen. Greaves won namelijk de titel bij de dames en haalde er dus het maximale uit en voor Littler had er op de Lakeside, buiten een wereldtitel, ook niet meer in gezeten qua ponden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws