Dutch Darts Masters 2024 zal op 26 en 27 januari weer live worden uitgezonden op RTL 7 PDC
PDC

Dutch Darts Masters 2024 zal op 26 en 27 januari weer live worden uitgezonden op RTL 7

Dutch Darts Masters 2024 zal op 26 en 27 januari weer live worden uitgezonden op RTL 7

Eind deze maand zal in 's-Hertogenbosch de Dutch Darts Masters 2024 worden gespeeld waarbij onder andere regerend wereldkampioen Luke Humphries en de 16-jarige runner-up van het WK, Luke Littler, van de partij zijn.

Namens Nederland komen Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld, Jermaine Wattimena, Gian van Veen, Vincent van der Voort en Kevin Doets in actie. De overige deelnemers zijn Michael Smith, Nathan Aspinall, Gerwyn Price, Rob Cross, Peter Wright en Dimitri van den Bergh.

Het toernooi zal op vrijdag en zaterdag vanaf 19:00 uur live worden uitgezonden op RTL 7. De presentatie is daarbij in handen van Marcel Maijer. Dit is verrassend aangezien de uitzendrechten nog altijd in handen zijn van Viaplay.

Wel is al een tijd duidelijk dat Viaplay in zwaar weer verkeert en de optie van een sublicentie is ook al eerder geopperd. Welke regeling er achter de schermen precies is getroffen is niet duidelijk. Namens Dartfreakz.nl hebben we navraag gedaan over de Dutch Darts Masters 2024 en hierop hebben we de bevestiging gehad dat dit op RTL7 zal worden uitgezonden.

Ook zal het toernooi te bekijken zijn via Videoland en bij Viaplay staat de uitzending van de Dutch Darts Masters ook nog in de planning.

Een weekend later kun je bovendien wederom op de zender afstemmen voor live darten omdat de finaledag van de Dutch Open 2024 op zondag 4 februari ook live wordt uitgezonden op RTL 7.

19 claps
8 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws