Neil Duff geplaatst voor de finale zaterdag van Modus Super Series 4 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Neil Duff geplaatst voor de finale zaterdag van Modus Super Series 4

Neil Duff geplaatst voor de finale zaterdag van Modus Super Series 4

De Noord-Ier Neil Duff is als eerste geëindigd in groep A van de vierde Modus Super Series. De WDF Lakeside wereldkampioen zal zaterdagavond een gooi doen naar de week drie titel. De eerste week van de vierde serie werd gewonnen door Danny Lauby en vorige week was Reece Robinson de weekwinnaar op zaterdag.

Via ADC Europe zijn er tevens twee Nederlandse spelers in actie, de jonge talenten Marvin van Velzen en Bradly Roes. Beide Nederlanders doen veel ervaring op tijdens de Modus Super Series. De jonge Roes wist met een 103-finish tijdens de groepswedstrijden met 4-3 van Duff te winnen. In een ander duel gooide Roes 150 uit tegen Duff, deze video is in de tweet onder het artikel te zien. Helaas verloor de jonge Nederlander dat duel met de Noord-Ier. (4-1) In een derde ontmoeting met de WDF Lakeside kampioen wist Roes 170 te landen, helaas verloor hij het duel wel met 4-2.

Marvin van Velzen wist twee keer van zijn landgenoot te winnen en één duel met Adam Hunt, helaas eindigde Van Velzen op de laatste plek in groep A.

Beide Nederlanders spelen donderdag en vrijdag in groep C waar er nog kansen liggen te plaatsen voor de zaterdag.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws