Opkomst van Michael van Gerwen gaat op hilarische wijze fout en lost dit komisch op algemeen nieuws
algemeen nieuws

Opkomst van Michael van Gerwen gaat op hilarische wijze fout en lost dit komisch op

Opkomst van Michael van Gerwen gaat op hilarische wijze fout en lost dit komisch op

Momenteel gaan komische beelden rond op internet waarop de opkomst van Michael van Gerwen te zien is die niet verloopt zoals gepland.

Zodra de Nederlander dit door had kwam hij met een geinige oplossing zoals te zien is op deze beelden.

download 15

Het moment lijkt al van een tijd geleden te zijn maar het blijft leuk om te zien getuige het feit dat mensen er momenteel weer volop van zitten te genieten. Michael van Gerwen vond het zelf ook wel leuk en datzelfde geldt voor de beveiliger waarmee hij een grappig onderonsje had.

Aanstaande donderdag verschijnt hij weer op televisie wanneer de Premier League speelavond in Belfast wordt gespeeld. Van Gerwen eindigde in het verleden al vaak aan kop van de ranking maar om dat dit jaar weer voor elkaar te boksen zal hij nog een aantal avonden beter moeten scoren dan Luke Humphries.

De regerend wereldkampioen prijkt namelijk aan kop van de rankingstand na 8 speelweken met 22 punten. De Nederlander staat op 15 punten en dus is er een flink gat geslagen ondanks dat de twee heren allebei driemaal de dagwinst hebben gepakt.

Ook zal er volgend weekend weer een European Tour event worden gespeeld met de German Darts Grand Prix in München. Naast Michael van Gerwen zullen namens Nederland ook Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert, Gian van Veen, Jeffrey de Zwaan, Richard Veenstra, Niels Zonneveld, Kevin Doets en Jermaine Wattimena aan de start verschijnen. De aanwezige Belgen zijn Dimitri van den Bergh en Mike de Decker.

Aangezien het wordt gespeeld tijdens het paasweekend geldt er een afwijkend schema. Er zal namelijk worden gespeeld vanaf zaterdag 30 maart tot en met maandag 1 april in plaats van het gebruikelijk weekendformat van vrijdag tot en met zondag.

Op je vrije dag op maandag 1 april kun je dus weer afstemmen op darten.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws