Pijlsnelle Amerikaan verpulverd wereldrecord James Wade op de bulls-eye in 1 minuut algemeen nieuws
algemeen nieuws

Pijlsnelle Amerikaan verpulverd wereldrecord James Wade op de bulls-eye in 1 minuut

Pijlsnelle Amerikaan verpulverd wereldrecord James Wade op de bulls-eye in 1 minuut

Je krijgt 60 seconden om zoveel mogelijk bulls-eyes te gooien, dat is de taak die Danny Lauby kreeg. James Wade staat in het Guiness Book of Records met een aantal van 15 stuks.

De snelle Amerikaan ging de uitdaging en zette een bizar nieuw record neer zoals te zien is op deze beelden.

Pijlsnelle Amerikaan verpulverd wereldrecord James Wade op de bulls-eye in 1 minuut

Het ziet er zo simpel uit wanneer je hem ziet gooien maar de prestatie is indrukwekkend te noemen en daar kom je achter wanneer je zelf een poging waagt. Het record van James Wade wordt dan ook verpulverd door Lauby die er dik overheen gaat.

Het snelle spel is natuurlijk een groot voordeel voor hem en dat roept de vraag op hoe Ricky Evans het zou doen in dit spel. Dat antwoord moeten we je verschuldigd blijven want voor zover bekend heeft Rapid Ricky nog geen poging gedaan in deze uitdaging.

Wel kwam hij eerder in actie in de Three Bulls-Eye Challenge waarbij het de vraag was hoe snel iemand in één beurt met drie pijlen een dubbele bulls-eye kon gooien. Dit deed hij verbazingwekkend snel want na verluid had hij slechts 3 pogingen nodig en toen was het al raak. Om die uitspraak kracht bij te zetten had de Engelsman het ook vastgelegd op camera.

Het is dan ook al een tijdje een strijd tussen Ricky Evans en Danny Lauby om wie de snelste 180-er kan gooien tijdens een duel op een televisietoernooi. Rapid Ricky staat erom bekend maar de Amerikaan doet er niet veel voor onder met eveneens een hele snelle worpstijl.

Beiden hebben ze minder dan 3 seconden nodig om een maximale score te gooien en het zou dus pas echt vuurwerk opleveren als de twee elkaar een keer zouden treffen. Op het aanstaande PDC WK 2024 gaat dit in ieder geval niet gebeuren want de Amerikaan heeft zich niet weten te plaatsen nadat hij de laatste twee jaar nog wel van de partij was.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws