Rusty-Jake Rodriguez zorgt voor verbazing met deze opmerkelijke route vanaf 15... algemeen nieuws
algemeen nieuws

Rusty-Jake Rodriguez zorgt voor verbazing met deze opmerkelijke route vanaf 15...

Rusty-Jake Rodriguez zorgt voor verbazing met deze opmerkelijke route vanaf 15...

Wanneer je nog maar 15 punten over hebt dan is het aantal keuzes om deze uit te gooien vrij beperkt. De meeste zullen dan ook kiezen voor single 7 en dubbel 4.

Maar dat er nog een hele andere optie bestaat liet Rusty-Jake Rodriguez zien zoals te bekijken is op deze beelden.

download 20

Na de eerste pijl had hij nog voor een logische route kunnen kiezen maar dat was niet wat in de Oostenrijker opkwam en zo introduceerde hij een route zoals wij die nog niet eerder hadden gezien.

Hij deed dit bovendien tegen Johann Brouwer waarmee er weer een Nederlander van de partij is op deze serie. De 32-jarige Brouwer Power stond bovendien op een 3-1 voorsprong toen de 23-jarige uit Wenen deze finish uit de hoge hoed toverde.

Met 4-2 zou hij deze partij uiteindelijk winnen tot grote vreugde van de Hollander. Die kwam overigens later nog een landgenoot tegen want ook Ron Meulenkamp is deze week aan de andere kant van de plas te vinden om zijn geluk te beproeven in de MODUS Super Series, evenals Dennis van der Ende.

Van der Ende moest daarbij wel al een 0-4 nederlaag incasseren tegen Johann Brouwer die daarmee goed op dreef is vandaag. Toch is het Ron van Meulenkamp die op het moment van schrijven aan kop staat van de tabel met in totaal 20 punten na 10 gespeelde wedstrijden. Hiermee is hij nog altijd ongeslagen.

Klinkt dit als een competitie die je ook graag op de voet wilt volgen dan verwijzen we je graag door naar het YouTube-kanaal waarop dit gratis te volgen is en met realtime updates op dit Twitter-account.

Wanneer er zich nieuwe hoogtepunten voordoen die volgens ons de moeite waard zijn om te melden zullen we daar uiteraard weer een artikel voor schrijven dus blijf ook Dartfreakz.nl op de voet volgen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws