The Invisible Man van der Horst zet sterke prestatie neer in Modus Super Series algemeen nieuws
algemeen nieuws

The Invisible Man van der Horst zet sterke prestatie neer in Modus Super Series

The Invisible Man van der Horst zet sterke prestatie neer in Modus Super Series

Michel van der Horst, bijgenaamd 'the Invisible Man', speelde een sterke wedstrijd in groep A tegen de Belg Brian Raman. Na twee legs noteerde hij een indrukwekkend gemiddelde van bijna 131.

Met een overtuigende 4-0 overwinning sloot de Nederlander zijn partij af met een gemiddelde van 100,20. Eerder in de Modus Super Series had Raman nog de overhand in hun onderlinge duels, met overwinningen van 4-1 en 4-3. Uiteindelijk eindigde Raman op de vierde plaats in groep A, terwijl Van der Horst vijfde werd.

Beiden krijgen op donderdag en vrijdag een herkansing om een felbegeerde plaats voor de finaleavond op zaterdag te bemachtigen. De winnaar van groep A, de top drie uit groep B en de beste twee spelers uit groep C zullen strijden tijdens Finals Night in Portsmouth.

De 31-jarige Engelsman Tommy Morris won groep A en verzekerde zich daarmee van een plek op zaterdagavond, waar hij gaat strijden om de weektitel tijdens de finaleavond.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws