Speelschema dag 2/groep 2 online IoD met Barney en Nijman algemeen nieuws
algemeen nieuws

Speelschema dag 2/groep 2 online IoD met Barney en Nijman

Speelschema dag 2/groep 2 online IoD met Barney en Nijman

Vanaf maandag 6 april organiseert ModusDarts het online toernooi Icons of Darts. Gedurende de maand april zal een selectie spelers het van maandag-zaterdag vanuit huis en via een webcam tegen elkaar opnemen in een best of 9 round-robin format. De kampioen zal op 2 mei 'gekroond' worden.

Dit invitatie online toernooi zal dagelijks in zijn geheel en vanaf 12:00 Nederlandse tijd live gestreamed worden via sports betting websites.

Twee Nederlanders zijn van de partij, namelijk Raymond van Barneveld en Wessel Nijman. Zij namen het in groep 1 op tegen Mark Webster, Paul Nicholson en David Evans. Dinsdag worden de oranjes vergezeld door wederom Paul Nicholson en David Evans en daarnaast doet ook Andy Jenkins op dag 2 mee. Zie speelschema in onderstaande tweet van de organisator.

Wessel Nijman wist op dag 1 alle groepswedstrijden te winnen, hiermee is de jonge Nederlander de winnaar geworden van groep 1. Landgenoot Raymond van Barneveld overkwam het omgekeerde, hij verloor alle partijen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws