Van Gerwen wint opwarmtoernooitje voorafgaand aan WK algemeen nieuws
algemeen nieuws

Van Gerwen wint opwarmtoernooitje voorafgaand aan WK

Van Gerwen wint opwarmtoernooitje voorafgaand aan WK

Zaterdagavond was Michael van Gerwen present op het demotoernooi 'A Night At The Darts', georganiseerd door ModusDarts en gehouden te Lakeside. Deze demo is voor één van de opwarmtoernooitjes, voorafgaand aan het WK.

Naast Van Gerwen was ook vriend en landgenoot Vincent van der Voort aanwezig om het publiek te verblijden, evenals meervoudig major winnaar James Wade, voormalig WK finalist Simon Whitlock en WK 2019 kwartfinalist Luke Humphries. Ook legende Bobby George was ter plekke om het publiek te entertainen. Voormalige BDO mastercaller Richard Ashdown mocht het toernooi leiden.

Van Gerwen won in de finale met 4-1 in legs van Luke Humphries. Eerder had hij Van der Voort in de halve finales met 4-0 verslagen. Humphries, die in een zogenaamde voorronde van Whitlock won, was in de semi nipt (met 4-3) te sterk voor Wade.
Vrijdagavond kwam Van Gerwen tot de halve finale op een demotoernooi in Grantham

De nummer één van de wereld keek uit naar het demonstratietoernooi te Lakeside en gaf eerder aan: "Het (Lakeside,red.) is een speciale plaats voor dartfans en ik kijk er naar uit om daar te spelen. Ik heb een paar keer daar gespeeld en ik heb er altijd van genoten. Het zal een geweldige avond worden, zolang ik maar win".

Van Gerwen wint opwarmtoernooitje voorafgaand aan WK

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws