Voor de tweede keer weet een 11-jarige een 9-darter te gooien algemeen nieuws
algemeen nieuws

Voor de tweede keer weet een 11-jarige een 9-darter te gooien

Voor de tweede keer weet een 11-jarige een 9-darter te gooien

Eerder dit jaar schreven we over die op 11-jarige leeftijd het bijna onmogelijke wist te presteren door een 9-darter te gooien. Alsof dit nog niet bizar genoeg was wist deze week een leeftijdsgenoot hetzelfde te doen.

De eveneens 11-jarige Harvey Stringer gooide namelijk de perfecte leg tijdens een duel in een online toernooi. Zijn moeder plaatste daarom deze foto met statistieken online.

Er zijn dan ook geen beelden van zijn 9-darter maar wel kunnen we andere indrukwekkende beelden van hem laten zien toen hij nog maar 10 jaar oud was. Tijdens een online toernooi wist hij de commentator namelijk al te shockeren met een briljante finish zoals te zien is op deze beelden.

De vraag blijft wie nu de jongste 9-darter ooit heeft gegooid aangezien zowel Baily Harper als Harvey Stringer 11 jaar oud zijn. Het is op dit moment dan ook onbekend wat de exacte geboortedatum is van beide spelers.

Het belooft in ieder geval veel goeds als we kijken naar de toekomst van onze geliefde sport al doet het je tegelijkertijd ook hardop afvragen waar dit naartoe gaat...

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws