Jose de Sousa met 108 gemiddelde onderuit, Clayton gooit 9-darter PDC
PDC

Jose de Sousa met 108 gemiddelde onderuit, Clayton gooit 9-darter

Jose de Sousa met 108 gemiddelde onderuit, Clayton gooit 9-darter

Daar waar Michael van Gerwen tijdens de eerste twee speelavonden de laatste en een na laatste partij in actie kwam zal hij vanavond het bal openen. Dit doet de Nederlander tegen Rob Cross.

Een duel later is Dimitri van den Bergh aan de beurt voor een partij tegen Glen Durrant en dit zal naast de Nederlandse televisie ook weer live te volgen zijn op de Belgische televisie.

Het volledig speelschema is hieronder weergegeven.

Premier League speeldag 3
Rob Cross (97,87) 3-7 Michael van Gerwen (107,58)
Van Gerwen heeft na de overwinning op Peter Wright (7-2) ook Rob Cross nu overtuigend opzij gezet (7-3). De Nederlander kwam nog op een 0-1 achterstand maar vanaf dat moment had hij de overhand. Hij noteerde daarbij het hoogste gemiddelde in de Premier League tot dusver met 107,58.

Glen Durrant (84,42) 0-7 Dimitri Van den Bergh (93,94)
De Premier League lijkt een lange lijdensweg te worden voor Glen Durrant die er helemaal doorheen lijkt te zitten. Het duel van vandaag zal daar niet bij helpen want Dimitri van den Bergh boekte een 7-0 overwinning op Duzza. Durrant kon geen van zijn 16 pijlen op de dubbels verzilveren terwijl Van den Bergh slechts twee pijlen meer op een dubbel kreeg maar wel 7 keer raak gooide.

Peter Wright (100,03) 7-4 Gary Anderson (98,85)
Daar waar Snakebite dinsdagavond niet thuis gaf tegen Michael van Gerwen deed hij dat vanavond wel tegen Gary Anderson. Hij kwam hierbij zelfs boven de 100 gemiddeld daar waar hij tegen de Nederlander bleef steken op 88,41. Anderson kreeg nog wel de kans om zich terug te knokken in de partij maar liet deze kans onbenut.

Nathan Aspinall (96,50) 7-4 James Wade (92,50)
The Asp leek het duel even met een 9-darter te gaan openen maar de achtste pijl kwam boven de triple 19 terecht. Toch pakte hij de eerste leg met een 11-darter, waarna hij wegliep naar een 5-1 voorsprong. Wade gaf vandaag dan ook niet thuis al zette hij nog een kleine comeback in. Met 7-4 ging de winst naar Aspinall.

Jose de Sousa (108,48) 3-7 Jonny Clayton (105,26)
De Portugees deed in deze partij weinig fout, uitgezonderd een rekenfout. Maar ondanks een gemiddelde van ruim 108 kon hij niet voorkomen dat Jonny Clayton hem met 7-3 zou verslaan. De man in vorm wist namelijk een 9-darter te gooien zoals te zien is op deze beelden en ging vervolgens ijzersterk door naar de overwinning.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws