Wesley 'Sparky' Harms lekker op dreef tijdens de Modus Super Series algemeen nieuws
algemeen nieuws

Wesley 'Sparky' Harms lekker op dreef tijdens de Modus Super Series

Wesley 'Sparky' Harms lekker op dreef tijdens de Modus Super Series

Wesley Harms gooide in 2015 tijdens de WDF World Cup Men Singles een 9-darter. Dat Harms na een lange stille periode aan de top nog niet klaar is met darten is wel duidelijk. Tijdens de Modus Super Series was Harms zeven pijlen op weg naar de perfecte leg, na zeven keer de triple 20 geraakt te hebben miste de Nederlander de triple 19 maar won het duel wel.

Sparky won in zijn loopbaan vele titels zoals BDO International Open, British open, England Classic (2x), England open (3x) in 2012 en 2013 haalde Harms zelfs twee keer achtereen de halve finale van het destijds BDO Lakeside World Championship. Harms stond ook in de halve finale van de Winmau World Masters Men en de Finder Darts Masters Men en speelde vijfmaal de Grand Slam of Darts. In 2020 behaalde de Nederlander zijn PDC tourkaart waarna hij nog acht Players Championships speelde waarna het stil werd rondom de dart-carrière van Wesley Harms.

Recent maakte de ADC Europe bekend dat Harms een uitnodiging kreeg voor de Modus Super Series alwaar hij is ingedeeld in groep A en na de eerste dag op de eerste plaatst staat van de ranking.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws