Aankomend weekend "3 dagen lang darts met Open Bet Kolen 2012" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aankomend weekend "3 dagen lang darts met Open Bet Kolen 2012"

Aankomend weekend "3 dagen lang darts met Open Bet Kolen 2012"

Afgelopen januari werd het eerste Open Tilburg gespeeld. Met een opkomst van 49 koppels op de zaterdag en 122 heren en 15 dames op de zondag was de organisatie heel tevreden. Daarom hebben Café Bet Kolen, de Tilburgse Dart Vereniging en SterkDarts besloten een tweede groot open toernooi in het jaar in Tilburg erbij te plannen. Dit weekend is het zo ver en wordt de eerste editie van het Open Bet Kolen gespeeld. Maar liefst 3 dagen vol darts.

Vijdag 31 augustus 2012: Mix koppel en TDV Super Cup
Op de vrijdag wordt het mix koppeltoernooi gespeeld. Inschrijven is mogelijk t/m 20:00 uur waarna er om 20:30 uur gestart zal worden in een poule-fase. Deze dag wordt ook de eerste editie van de TDV Super Cup gespeeld welke zal gaan tussen de competitiewinnaar Magic Dreams en bekerwinnaar Under Pressure.

Zaterdag 1 september: Koppeltoernooi
Op de zaterdagavond wordt het koppeltoernooi afgewerkt. Onder de 32 koppels zal er gestart worden in een poule-systeem, zijn er meer koppels dan wordt er direct knock-out gespeeld. Heren en dames zijn in het koppeltoernooi niet apart.

Zondag 2 september: Heren singels en Dames singels

Op de zondag worden de main-events afgewerkt. Het Heren-singeltoernooi is categorie B ingeschaald en heeft dus een totaal prijzengeld van € 1.500,- en een eerste plaats van € 600,-. Voor het damestoernooi is het inschrijfgeld tevens het prijzengeld. Er worden 100 heren en 16 dames verwacht.

Inschrijven
De voorinschrijving voor het Bet Kolen Open is mogelijk via www.sterkdarts.nl t/m 31 augustus, inschrijven op de speeldagen zelf is ook gewoon mogelijk.

Live updates
Tijdens het toernooi kunt u op de site van SterkDarts live updates vinden.

Open Tilburg 2013
Ook is er al een nieuwe datum voor het Open Tilburg 2013 gepland wat plaats gaat vinden op 26 en 27 januari. Op de zaterdagavond zal daar zoals bij de afgelopen editie het koppeltoernooi gespeeld worden gevolgd door de singels op de zondag, ook hier weer een prijzenpot van € 1.500,- en een eerste plaats van € 600,-. Verder zal er gekeken worden naar de mogelijkheid voor een jeugdtoernooi op de zaterdagmiddag.

De eerste editie van het Open Tilburg werd een prooi voor de uit Den Haag afkomstige Marcel Blik, in de finale versloeg hij Tilburger Sven van Dun. Derde plaatsen waren er voor Lakeside spelers Wesley Harms en Benito van de Pas (Tilburg).

De wedstrijdleiding zal verzorgd worden door SterkDarts. Beide toernooi zijn dan ook onderdeel van de “SterkDarts Tour”.

Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl
.

Programma
Vrijdag

31

 augustus

2011

20:00 

Open Bet Kolen Mix-Koppels

Zaterdag

1

 september

2011

 20:00 

Open Bet Kolen Koppels

Zondag

2

 september

2011

 13:00 

Open Bet Kolen Singels

Zaterdag

26

 januari

2012

20:00 

Open Tilburg Koppels

Zondag

27

 januari

2012

13:00 

Open Tilburg Singels

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws