Boek nu voordeling een overnachting voor de Friese NDB Ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Boek nu voordeling een overnachting voor de Friese NDB Ranking

Boek nu voordeling een overnachting voor de Friese NDB Ranking

De vakantieperiode is voorbij en dus staat de 6e NDB Ranking weer voor de deur. Als onderdeel van het NDB Rankingcircuit zal op zondag 23 september de NDB Open Fries plaats vinden in de mooie locatie, het WTC Expo te Leeuwarden. De Nederlandse Darts Bond meld op haar website dat het superdeluxe vier sterren Westcordhotel, in het WTC, een speciaal arrangement in de aanbieding heeft voor dartspelers en supporters die op locatie willen overnachten. Een tweepersoonskamer boek je voor €85,- per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen. Als je twee nachten wilt blijven is de totale prijs €119,-.

Ook dit jaar zal er in de naastgelegen hal weer een megagrote vlooienmarkt worden georganiseerd waar een op dezelfde dag een bezoek aan kan worden gebracht. Zaterdag de 22e speelt de Nederlandse selectie dames, heren en jeugd een oefenwedstrijd op dezelfde locatie. Bovendien is er zaterdagavond nog een moneydartstoernooi ''Open Leeuwarden'' met gegarandeerd prijzengeld.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws