Braulio Roncero geeft les in effectiviteit en pakt zege Oranjebar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Braulio Roncero geeft les in effectiviteit en pakt zege Oranjebar

Braulio Roncero geeft les in effectiviteit en pakt zege Oranjebar

Gisterenavond kon een leuk aantal deelnemers worden begroet in de Oranjebar. Sommige spelers die vorige week in de finale van de Oranjebar Super Ranking II stonden hebben motiverend gewerkt op een aantal darters die nu ook hun kans ruiken zoals Jan Smits, Dave van de Zanden en Stefan Deisterbloem. Zij mochten het opnemen tegen gevestigde namen als Braulio Roncero, Hermie van Orsouw en Bobby Biemans. Ook was het damestalent Anneke Kuijten aanwezig die dit toernooi de komende weken zal gebruiken als voorbereiding op haar internationale wedstrijden.

Voor de verandering werd deze keer eerst gespeeld in een poule systeem waarvan 8 spelers over moesten blijven voor de knock-out fase. Verrassend genoeg kwam alleen Abdil Loubane, naast de drie eerder genoemde spelers, als gevestigde naam tot de laatste 8 vergezeld van Art van Heeswijk, Koen van Engeland, Anneke Kuijten en Theo Bekkers. In de knock-out fase werd er gestreden om ieder punt en waren 12 en 15 dart legs eerder regel als uitzondering mede doordat Braulio zijn goede vorm van afgelopen weekend opnieuw liet zien. De oude vos beleeft een tweede jeugd en gooit op het moment geen dart teveel zodat hij ook niet moe wordt. “Ik doe 12 of 15 darts, dan klaar en niet moe, beter biertje drinken en sigaretje roken."

De enige die hem gisteren kon volgen was Hermie van Orsouw die nadat hij met de nodige moeite Anneke Kuijten van zich af had geschud toch zijn meerdere moest erkennen in de ereburger uit Oss.

Uitslag van dag 1: 1, Braulio Roncero, 2. Hermie van Orsouw, 3 en 4 Anneke Kuijten en Theo Bekkers.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 27 maart 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws