Cor "Lotto-man" Ernst wint de 5e Kuiper infra Masters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Cor "Lotto-man" Ernst wint de 5e Kuiper infra Masters

Cor "Lotto-man" Ernst wint de 5e Kuiper infra Masters

Maandag was het alweer de 5e dag in deze cyclus. Vandaag werd er in 3 Poules gestart. Nadat die allen gespeeld waren, en de rook weer opgetrokken was bleven er de volgende namen over: Dick v Dijk, Jeroen Kromeich, Stefan Couwenberg, Jan Karel, Jeroen v Die, Hans vd Giessen Cor Ernst en Wesley Plaizier. De laatste in de poule waren dit keer, Ronald Visser, Stevie Moreira, en Carlo Malta. Deze 3 laatstgenoemden speelde in een poule van 3 om te bepalen wie er 1, 2 en 3 werden. Het was Ronald Visser die ze allen 2 wist te winnen, voor Stevie en voor Carlo. Voor Ronald ook weer belangrijk dat hij zijn uren maakt. Binnenkort is de finaledag van de Havenzicht ranking en Ronald wil daar kosten wat kost zijn titel van vorig jaar verdedigen. Hopenlijk gaat hem dat wat beter af dan wordfeud.

Dan de winnaarsronde:
Er werd zoals altijd gestart in een best of 5, hieronder de uitslagen van de wedstrijden.

Dick van Dijk - Jeroen Kromeich 3-1
Stefan Couwenberg - Jan Karel 3-2
Jeroen van Die - Hans vd Giessen 3-2
Cor Ernst - Wesley Plaizier 3-0

Geen echte verrasingen in deze ronde, wel 2 zware wedstrijden voor Jan en Jeroen. De 2 J,s door naar de halve finale.

Dick van Dijk - Jan Karel 5- 2
Jeroen v Die - Cor Ernst 4-5

Dick en Jan speelde een mooie wedstrijd, en het was Jan die gelijk Dick brak. Dick kwam weer voor (2-1) door 2, 13 darters. Daarna wist Dick Jan weer te breken, en kwam met 3-1 voor. Jan kwam ook met 4-1 achter en kon pas toen zijn 2e leg noteren. De Laatste leg was weer voor Dick. Jeroen en Cor vochten ondertussen de "Battle" van de Cobra,s uit. Jeroen nam vrij makkelijk een 2-0 voorsprong.Vandaag was Cor een slow starter en moest nog even warm worden. het werd 2-2 en zelfs 4-4 alvorens de laatste leg een beslissing moest brengen. Het was Cor die aan het langste eind trok, en ook daarbij de bijnaam kreeg van Lotto-cor. Dick dus vs Cor. zoals zo vaak beiden gewaagd aan elkaar. Dick mocht beginnen en nam ook vrij makkelijk door goed spel een voorsprong. Deze kon hij zelfs uitbreiden naar 4-2. Er kwamen zat kansen voor Dick, maar de echte scherpte was weg. In slaap gesust door Cor? Lotto- Cor deed hetzelfde als in de vorige wedstrijd, en nam het heft over en won verdiend met 6-4, met een mooie 15 darter incl 125 finish.

Er werd maandag 17 keer de maximum gegooid, en Dick was het met 5x die de meeste had gevolgd door Jeroen en Cor (4x) Hoogste finish was voor Cor Ernst met 125. Op 19 december is de volgende Havenzicht/Kuiper infra Masters. Graag tot dan in Cafe "van ouds" Havenzicht te Ridderkerk.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws