Dagzege elfde speeldag OSR 38 gaat naar nieuwkomer Sander Voz Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dagzege elfde speeldag OSR 38 gaat naar nieuwkomer Sander Voz

Dagzege elfde speeldag OSR 38 gaat naar nieuwkomer Sander Voz

De teller met aantal deelnemers bleef de voorlaatste avond staan op 31 spelers die zoals gewoonlijk hartelijk werden verwelkomd door de organisatie van de 38e editie van de Oranjebar Super Ranking. Opnieuw waren er weer een aantal nieuwe gezichten die nieuwsgierig waren naar hetgeen iedere dinsdag in Mariahout voor darters georganiseerd wordt.

Onder leiding van SteenDarts werd wederom op tijd gestart met de groepfase waarin 8 poules via een b.o.5 format werd gespeeld om te bepalen wie er naar de K.O.-wedstrijden in het hoofdtoernooi zouden gaan en wie er genoegen moesten nemen met het spelen voor de troostprijs. Het toernooi liep weer lekker vlot door en zodoende kon om 22.30 uur gestart worden met de knock-out fases.

Vanzelfsprekend was het evenement voor de thuisblijvers volledig te volgen via: https://tv.dartconnect.com/eventmenu/oranjebarsuper38e01.

In het hoofdtoernooi wisten de onderstaande heren de halve finales te bereiken;

Halve finales:
Stijn Donkers vs. Kevin Verbakel 4-2
Sander Voz vs. Rob van der Aa 4-1

Finale:
Stijn Donkers vs. Sander Voz 1-5

In de verliezersronde In de verliezersronde zagen we uiteindelijk onderstaande spelers overblijven;

Halve finales:
Theo Bekkers vs. Sil Boons 3-0
Kestutis Bulota vs. Roel Geelen 1-3

Finale:
Theo Bekkers vs. Roel Geelen 2-4

Uitslag OSR#38 kwalificatiedag 11; 1. Sander Voz 2. Stijn Donkers 3. Kevin Verbakel en Rob van der Aa.

In totaal werden er acht 100+ finishes en 25 maximale scores van 180 genoteerd. De Mysterie Box bleef gesloten daar de winnende 136 finish in tegenstelling tot afgelopen week niet werd uitgegooid.

Hoge Finishes (100+)

104 door Wessel Driessen

116 door Jeroen van Peeren

117 door Lincy Gloudemans

124 door Oswin Streden

127 door Stijn Donkers

144 door Roel Geelen

151 door Jeroen van Peeren

154 door Thomas Thijs

Maximale scores

1x door Pascal van den Brand, Rob van der Zanden, Ruud Kuijten, Patrick van Osch, Dennis van der Steen, Wessel Driessen, Theo Bekkers, Oswin Streden, Jelle Klaasen en Rob van der Aa

2x door Tarik Korucu, Dennis Zwaga en Jeroen van Peeren

3x door Roel Geelen, Sander Voz en Stijn Donkers

De twaalfde en laatste kwalificatie dag van de 38e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 15 november 2022. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 20:15 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur.

De beste zestien spelers aan het eind van de twaalfde kwalificatiedag die aan minimaal vier speelavonden hebben deelgenomen zullen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de finaledag waar het serieuze prijzengeld verdeeld wordt.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws