Dutch Open 2012 Prijsvraag "De achtste prijsvraag staat online" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dutch Open 2012 Prijsvraag "De achtste prijsvraag staat online"

Dutch Open 2012 Prijsvraag "De achtste prijsvraag staat online"

De achtste Dartfreakz Prijsvraag staat inmiddels online voor alle bezoekers die in de race willen blijven voor het Dutch Open 2012 VIP-arrangement. Deelnemen aan deze prijsvraag kan tot aanstaande maandag 11:00 uur waarna de negende prijsvraag online komt. Tot en met 18 januari komt er iedere maandag, woensdag en vrijdag op klokslag 11:00 uur een nieuwe prijsvraag online. Deelnemen hieraan is gratis en hiervan wordt een ranking bijgehouden. Onder de uiteindelijke top 50 wordt het VIP-arrangement verloot.

Bezoek dus dagelijks Dartfreakz.nl, doe mee en win een unieke ervaring tijdens de Dutch Open 2012. Deze actie loopt van 14 december tot en met 18 januari. De prijswinnaars worden donderdag 19 januari bekend gemaakt.

Na het inloggen kan je op deze pagina deelnemen aan de achtste prijsvraag. De actuele rankingstand is vervolgens op deze pagina te bekijken.

DEELNEMEN 8E PRIJSVRAAG - RANKINGSTAND BEKIJKEN
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws