Zorg dat je er zondag bij bent tijdens 5e NDB Ranking in Nijkerk Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zorg dat je er zondag bij bent tijdens 5e NDB Ranking in Nijkerk

Zorg dat je er zondag bij bent tijdens 5e NDB Ranking in Nijkerk

Aanstaande zondag 20 mei zal alweer de 5e NDB Ranking plaatsvinden als onderdeel van het NDB Rankingcircuit 2012. Net als op 15 april is Sporthal Corlaer te Nijkerk gastheer, de organisatie is in handen van de Nederlandse Darts Bond. Inschrijven kan ter plaatse. Voor de jeugd, 3 euro, sluit de inschrijving om 11.00 uur en voor de senioren, 10 euro, om 12.30 uur. De totale prijzenpot voor a.s. zondag bestaat uit maar liefs 4.000 euro, jeugd in de vorm van cadeaubonnen. Tevens maak je via de totale NDB Ranking in 2012 kans op een plekje in de Nederlandse selectie 2013 en is er bij de heren een Wildcard voor de Zuiderduin Masters 2012 te verdienen.

Locatie: Sporthal Corlaer te Nijkerk, Henri Nouwenstraat 4

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt bepaald of er gespeeld wordt in poules en/ of er een verliezersronde zal zijn. Meer informatie over het reglement van de NDB ranking is op de website van de NDB te vinden. Let op, het kledingreglement van de NDB is van toepassing! Oftewel, pantalon en shirt met kraag is verplicht. Iedere darter met de Nederlandse nationaliteit en die speelgerechtigd is voor de Lakeside en Winmau World Masters, kan deelnemen aan het toernooi. Let op, de organisatie kan om je legitimatie vragen. Als speler teken je zelf voor bovenstaande criteria middels het inschrijfbriefje.

Voor het behalen van Rankingpunten dient men wel lid te zijn van een aangesloten lidorganisaties van de Nederlandse Darts Bond. Leden die voor het eerst deelnemen aan een NDB Ranking kunnen bij de inschrijftafel een NDB Ranking nummer aanvragen. Deelnemers die niet lid zijn mogen wel deelnemen, maar zullen geen punten ontvangen.

Kom naar Nijkerk om op nationaal niveau te laten zien wat je kan. De NDB wenst alle deelnemers ontzettend veel succes.

Dartfreakz.nl zal aanstaande zondag aanwezig zijn in Nijkerk om live verslag uit te brengen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws