De Cirkel Koppel darttoernooi aanstaande vrijdag in Noordscheschut Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De Cirkel Koppel darttoernooi aanstaande vrijdag in Noordscheschut

De Cirkel Koppel darttoernooi aanstaande vrijdag in Noordscheschut

Na het succes van De Cirkel Single darttoernooi is er op vrijdag 8 November de Cirkel Koppel darttoernooi. Er wordt gestreden om de hoofdprijs van € 400.

In April was het Albertino Essers die de single titel voor zich wist op te eisen. Vrijdag staat hij weer aan de oche. Dit maal met Wim Kroezen, om een gooi te doen naar de dubbel titel. Concurrentie is er wel degelijk, gezien de namen op de voorinschrijvingslijst. Onder andere de koppels Vincent Kamphuis / Elmar Schiffmacher, Ronald Lenderink / Salmon Renyaan, Kevin Voornhout / Alex Schut gaan proberen om hen van de titel af te houden.

Tevens heeft de organisatie besloten om een prijs uit te delen aan het beste koppel uit Noordscheschut. Verder zijn de prijzen te verdelen in de winnaarsronde tot de laatste 8 en in de verliezersronde tot de laatste 4. De hoogste finish is ook nog € 50 waard.

Om de consumptieprijzen hoeft men zich niet druk te maken want voor dit speciale evenement zijn ook speciale muntprijzen. 12 muntjes voor € 20 en 6 muntjes voor € 10.

De BeukenootFM zorgt voor de muziek en zal EMD dartshop klaarstaan om u te voorzien van de benodigde reserve onderdelen of zelfs nieuwe pijlen en dartborden.

Adres: Dorpshuis De Cirkel

Jan Naardingweg 1

7914 PM Noordscheschut (nabij Hoogeveen)

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws