De Jeugd Dartschool Den Bosch is officieel van start gegaan Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De Jeugd Dartschool Den Bosch is officieel van start gegaan

De Jeugd Dartschool Den Bosch is officieel van start gegaan

Op woensdagmiddag heeft Toon Greebe het startschot gegeven voor de dartschool waar jeugd van 6 tm 23 jaar terecht kan om te darten. "In Den Bosch is helemaal niets te doen voor het jeugddarten. Het wordt tijd dat we daar wat aan doen en de jeugd een veilige plek geven om de dartsport te beleven" aldus een trotse Toon Greebe.

Als speciale gasten had Greebe oud Winmau World Master Tony West, Anca Zijlstra en Levy Frauenfelder geregeld om samen het startschot te geven. Ongeveer 16 kinderen met trotse ouders en opa's, oma's hadden hun weg gevonden naar de Schutskamp in Den Bosch. Door de internationale darters werden tips gegeven en leuke dartspelletjes in goede banen geleid.

Twee keer per week kan de jeugd in de Bossche Schutskamp terecht voor een potje darts. Op woensdagen zijn kinderen tussen de 6 en 14 jaar welkom van 14:30 u en 17:30 uur, op vrijdag kunnen de 'oudere' jeugd van 14 tm 23 jaar tussen 18:30 u en 22:30 uur een pijltje gooien.

Info of aanmelden kan via [email protected]

Wekelijks zal Toon Greebe de jeugd begeleiden op weg naar een internationale carrière. Meer info: https://www.multisportdenbosch.nl

Fotoalbum van de opening: (Klik hier voor de korte video)

De Jeugd Dartschool Den Bosch is officieel van start gegaan

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws