De kortste weg om je te kwalificeren voor de MODUS Super Series Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De kortste weg om je te kwalificeren voor de MODUS Super Series

De kortste weg om je te kwalificeren voor de MODUS Super Series

Enkele weken geleden hebben we bekend gemaakt dat ADC Europe de European Qualifier Tour 2023 zal organiseren in het Zuid-Hollandse Ooltgensplaat. Daar zullen zeven toernooien gespeeld worden verdeeld over vier dagen, te weten zondag 8 oktober 2023 (EQT 1 & EQT 2), zondag 15 oktober 2023 (EQT 3 & EQT 4), zondag 12 november 2023 (EQT 5 & EQT 6) en zaterdag 16 december 2023 (EQT 7).

ADC Europe zal in samenwerking met het bekende dartmerk Winmau, het grootste dartsmanagement MODUS, Boels in Oude-Tonge, Tamara’s Horeca in Ooltgensplaat en Dartshop Kattestaart in Nieuwe-Tonge deze toernooien in MFC ’t Centrum te Ooltgensplaat organiseren. Voor het scoringssysteem en toernooisysteem zal het Darts Atlas systeem gebruikt worden en dient men ook via deze site in te schrijven. Er zullen dan ook naast de dartborden geen schrijfborden gebruikt worden, maar tablets die gelinkt zijn met Darts Atlas.

Er zijn bij de European Qualifier Tour 32 plaatsen beschikbaar voor deelname aan de MODUS Super Series, dit alles met een totaal waarde van £ 40.000,- aan deelname vergoedingen. Spelers kunnen zich maximaal 4 maal kwalificeren voor de MODUS Super Series per jaar. Dit is dan ook de kortste route om je te kwalificeren voor de MODUS Super Series, voor spelers van het Europese vasteland.

‘Dus mocht u altijd gedroomd hebben om te spelen op het grote tv-podium met camera’s en scheidsrechter, dan is dit uw kans om u hiervoor te kwalificeren!!!’ – Michael van Gerwen (Meervoudig PDC Wereldkampioen).

Op dit ogenblik zien we al de nodige bekende amateur namen op de deelnemerslijst voor het eerste weekend van de EQT. Zo zien we Chris Landman, Ron Meulenkamp, Jeroen Mioch, Philip van Gasse, John Desreumaux, Jeroen Caron en Jim Mayer onder de deelnemers. Ook komen de deelnemers uit verschillende landen, zo zien we spelers uit Nederland, België, Luxemburg, Portugal en Letland, en is het eigenlijk nog wachten op de inschrijvingen vanuit Duitsland en Frankrijk.

Het betreft toernooien met een open inschrijving voor de leeftijd 18 jaar en ouder, iedere volwassen amateur darter kan en mag deelnemen aan deze darttoernooien (m.u.v. PDC Tourkaart houders en spelers van het Verenigd Koninkrijk en Ierland). Het inschrijfgeld per toernooi bedraagt 12 euro per persoon en men kan zich inschrijven via de ADC Europe website: www.amateurdarts.eu. Er is een maximum aantal deelnemers van 256 vastgesteld voor elke EQT en men kan zich uiterlijk tot twee uur voor het toernooi inschrijven, als het maximum aantal deelnemers nog niet gehaald is. Daarnaast zijn er ook al de nodige regels en tijden bekend gemaakt, ook deze zijn te vinden op de ADC Europe website.

adc qualifier modus poster

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws