Dubbelslag voor François Schweyen en Anna Hlovava in Moerbeke-Waas Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dubbelslag voor François Schweyen en Anna Hlovava in Moerbeke-Waas

Dubbelslag voor François Schweyen en Anna Hlovava in Moerbeke-Waas

François Schweyen en Anna Hlovava hebben, na winst op zaterdag, óók de zondagtoernooien op hun naam geschreven van het Moerbeke-Waas Open 2023. Er waren 93 deelnemers in 't Bierhuys.

Schweyen wederom de beste
In de finale kreeg Francois Schweyen nog lang tegenstand van Maxime Vastenaekel, maar bij 3-3 wist "Escargot" toch te versnellen naar een 5-3 winst. De B-ronde kwam op naam van John de Wit die Sven Roggeman versloeg.

Hlavova zorg voor vierde Tsjechische winst in Moerbeke-Waas
Afgelopen januari wist Jana Kanovska zowel beide damestoernooien te winnen. En dit weekend was het wederom een Tsjechische die bij de dames overheerste. Anna Hlovava won beide toernooien. Op zondag was ze in de finale met 5-3 te sterk voor Brenda de Vliegher. Christine Vanmeerhaeghe won de B-ronde.

Gouden Finish voor Bracke én Vandenbroeck
De Gouden Finish stond vandaag op 133 en er waren 2 spelers die vandaag die finish wisten te gooien! Xavier Bracke én Benjamin Vandenbroeck hadden geen moeite om de Gouden Finish te verzilveren en mochten de Jackpot delen.

Coming next: Open Brunssum en Open Alblasserwaard
Komend weekend staat het AdroParket-Bindels Schilderwerken Open Brunssum 2023 op het programma in Klaver 4. De week daarna is het prestigieuze Open Alblasserwaard 2023 in De Klok in Kinderdijk. Op 6 t/m 8 oktober vindt de Tilburg Darts Trophy 2023 plaats in Hotel De Druiventros.

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws