Roosenbrand maakt overstap van The New Rookies naar Noabers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Roosenbrand maakt overstap van The New Rookies naar Noabers

Roosenbrand maakt overstap van The New Rookies naar Noabers

Het gerucht hing al wat langer in de lucht, maar nu is het dan ook officieel. Fabian Roosenbrand speelt vanaf volgend seizoen voor dartsteam Noabers spelend bij café Het Zuiden te Almelo. Noabers werd afgelopen seizoen kampioen in de 3e divisie van de DVO en won bij die bond ook de divisiekampioenschappen waardoor ze komende zaterdag in Nijkerk zullen gaan strijden om het Nederlandse divisiekampioenschap.

Echter aan het eind van dit seizoen vertrekt Patrick Hendriks, één van de bepalende darters. Toen Roosenbrand dan ook bij Noabers aan de deur klopte was er geen moment van twijfel. De tweevoudig deelnemer aan de Lakeside is een meer dan welkome versterking en met hem gaat Noabers proberen om ook in de 2e divisie een rol van betekenis te gaan spelen.

Voor Roosenbrand is het wel een stap terug. Hij kwam afgelopen seizoen uit voor The New Rookies spelend in de Eredivisie. Maar hij heeft een goed gevoel bij het team en bij de thuislokatie waardoor de keus voor hem niet moeilijk was.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws