Finaledag van de Dutch Open 2014 live uitgezonden op RTV-Drenthe Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Finaledag van de Dutch Open 2014 live uitgezonden op RTV-Drenthe

Finaledag van de Dutch Open 2014 live uitgezonden op RTV-Drenthe

RTV Drenthe zal de finaledag van de Dutch Open Darts op 2 februari 2014 live gaan uitzenden. De Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa en zal in 2014 voor het eerst georganiseerd worden in de Bonte Wever Assen. Het is een uniek dartstoernooi waar iedereen aan mee kan doen en waar de internationale toppers op een groot podium, onder toeziend oog van duizenden juichende fans en internationale camera's, hun kunsten zullen gaan vertonen. Deze prestaties van de verschillende BDO/WDF topdarters en de gezellige sfeer zullen live te zien en te horen zijn op televisie en natuurlijk ook op het internet via een livestream. Zo wordt opnieuw een groot en breed publiek bereikt, wat dit prachtige evenement verdient.

"We zijn ontzettend tevreden over de afspraken die we als organisator van het grootste dartsspektakel in Nederland met RTV Drenthe hebben gemaakt. Dit is prachtig nieuws om met onze achterban en fans te kunnen delen," aldus Niels de Ruiter, toernooidirecteur van de Dutch Open Darts.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Dutch Open Darts.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws