Gian van Veen als tweede speler gecontracteerd bij Mach Darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gian van Veen als tweede speler gecontracteerd bij Mach Darts

Gian van Veen als tweede speler gecontracteerd bij Mach Darts

Mach Darts Limited (Dartsmanagement bedrijf) maak zich klaar voor de toekomst. Na het contracteren van Martijn Verdaasdonk hebben ze nu een bekende naam toegevoegd in het jeugd darts; Gian van Veen kan worden omschreven als een van de top talenten uit Nederland en jongeren ter wereld van dit moment.

De IEDB (Insta Eredivisie Darts Bond) waarin beide genoemde spelers zijn gescout, is 's werelds grootste online dartsorganisatie die online toernooien organiseert via Instagram.

Gian van Veen als tweede speler gecontracteerd bij Mach Darts

Iedereen heeft de mogelijkheid om zichzelf in de schijnwerpers te spelen voor het sponsorschap van Mach Darts dat via IEDB wordt gescout. Met maar liefst 140 spelers in hun Online Order of Merit, die nog steeds groeit, is er een mooie diversiteit aan spelers door de hele organisatie die wemelt van het talent. Er zijn veel jonge spelers met PDC Development tour ervaring en ook PDC Q-school deelnemers die wekelijks tegen elkaar strijden in de strijd om dit klassement en om IEDB titels te winnen.

Marco Vrolijk (mede-eigenaar Mach Darts Limited):
"We volgen Gian van Veen al geruime tijd, het eerste contact is eind 2020 gelegd.

Gian speelde een uitstekend jaar binnen de PDC Unicorn Development tours. Waarin hij meerdere keren met uitstekende resultaten tot de L16 kwam. Hij wist zich tevens te kwalificeren voor het PDC Unicorn World Championship met daarin een aantal geweldige prestaties waarin hij schitterde tegen Jeffrey de Zwaan. De partij liep gelijk op tot een 3-3 maar uiteindelijk werd er met 6-3 verloren en behaalde Gian een 17e plaats in het wereldkampioenschap. Een fantastische prestatie als 18-jarige op dit niveau.

We zijn dan ook trots dat we met Gian aan de slag kunnen gaan en zijn reis naar de PDC en het verkrijgen van zijn Pro-card volledig kunnen faciliteren en begeleiden. Daarnaast is Gian een fantastisch persoon, met de juiste instelling geloven we in zijn roadmap naar succes binnen het PDC-circuit en zullen we er alles aan doen om hem naar het volgende niveau te helpen.

Met wedstrijden van meer dan 90 gemiddeld en een aantal geweldige prestaties twijfelen we er niet aan dat Gian Van Veen een toevoeging zal zijn in de dartwereld voor de toekomst en zijn we verheugd deel uit te kunnen maken van zijn reis en samen te werken met sponsors om ervoor te zorgen dat hij de beste uitrusting maar ook exclusief gebruik gaat maken van het Mach Darts Trainingsprogramma."

Gian van Veen:
"Ik kwam eind 2020 voor het eerst in aanraking met de IEDB op Instagram. Ik speelde al een tijdje online dart toernooien, want wilde natuurlijk wel scherp blijven mochten de toernooien weer beginnen. IEDB zette destijds een aantal mooie toernooien op, met een hoog niveau en dat wekte voor mij de eerste interesse op.

Eerder dit jaar speelde ik dan ook mijn eerste IEDB toernooi en wist deze ook direct te winnen. Na de lovende woorden van Marco en van Ronnie raakten we in gesprek en zo zijn we tot deze samenwerking gekomen.

Marco Vrolijk en Ronnie Rickner (eigenaren Mach Darts Limited) vertelde al meteen dat ze veel vertrouwen in mij hadden en dat ze een samenwerking zagen zitten na een aantal fijne gesprekken. Ik voelde me hierdoor zeer vereerd en ben nu trots om als tweede speler van Mach Darts gecontracteerd te worden. Met behulp van het Mach Darts Trainingsprogramma en alle steun van Marco en Ronnie, zie ik een mooie toekomst tegemoet en ik kijk er zeer naar uit om Mach Darts te gaan vertegenwoordigen."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws