Hemeco Open Rosmalen breidt uit met verliezersronde Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Hemeco Open Rosmalen breidt uit met verliezersronde

Hemeco Open Rosmalen breidt uit met verliezersronde

Hoewel dit jaar de bedoeling was om het deelnemers aantal voor het heren singels toernooi op de Hemeco Open Rosmalen te verhogen naar 512 en daarbij alleen een direct knock out systeem te spelen, is gisteren besloten om het maximaal aantal deelnemers van 400 te handhaven en de verliezersronde er naast te houden. De organisatie is van mening dat dit voor de spelers meer kansen bied en er voor zorgt dat iedere speler er een leuke dag van kan maken. Tevens is er voor de laatste 16 spelers in de verliezersronde een leuk geldbedrag te winnen. Dit komt bovenop het prijzengeld van 11.250 euro wat al beschikbaar gesteld was. De verdeling van het prijzengeld is terug te vinden op . Door het toevoegen van deze verliezersronde is er prijzengeld voor meer dan 10% van het maximaal haalbare ingeschreven spelers. De organisatie hoopt hiermee de spelers tegemoet te komen in hun wensen wat betreft dit groots opgezette dartstoernooi. Op deze manier kunnen spelers die de eerste ronde verliezen daarna toch nog zijn wedstrijdjes spelen en blijven deelnemen aan het toernooi.

De inschrijving voor het teamtoernooi, dames koppels, heren koppels, dames singels en heren singels is geopend. Men kan zich inschrijven via de website www.bachusdarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws