Hemeco Opslagsystemen start nieuw Pro Darts Team Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Hemeco Opslagsystemen start nieuw Pro Darts Team

Hemeco Opslagsystemen start nieuw Pro Darts Team

Nederland is een professioneel dartsteam rijker. Hemeco Opslagsystemen uit Helvoirt maakt vandaag bekend dat er met ingang van heden een professioneel dartsteam opgericht is. Het team bestaat uit Winmau World Master Tony West, Dutch Open winnaars Gino Vos en Rico Dera en wordt compleet gemaakt door Toon Greebe die eerder onder andere tweemaal uitkwam op het PDC World Championship. Het team heeft de naam “Hemeco Pro Darts Team” gekregen.

Deze vier spelers komen de laatste twee jaar samen uit in de Bossche BDC dartscompetitie voor café Bachus in Rosmalen, waar ze dit jaar kampioen werden in de Eredivisie. Café Bachus zal ook de trainingslocatie voor het team worden. Dankzij de sponsoring van Hemeco Opslagsystemen kunnen de vier spelers nu ook samen het professionele BDO circuit afreizen. Doelstelling is dat de vier spelers zich gaan kwalificeren voor de Lakeside World Championship, om zodoende een gooi te kunnen doen naar het wereldkampioenschap.

Het “Hemeco Pro Darts Team” krijgt een begeleidingsteam van vier personen die zich bezig zullen houden met zowel de zakelijke als sportieve begeleiding van de spelers. Een dergelijk uitgebreid begeleidingsteam is redelijk uniek in de dartswereld en zal er voor zorgen dat er op een professionele wijze met de sport omgegaan wordt. Volgens het begeleidingsteam is dat een vereiste om in de toekomst de wereldtop bij te kunnen houden. Dat is ook de reden waarom er gekozen is voor drie van de grootste talenten van Nederland en de ervaring van de in Nederland wonende Tony West.

Op de Welsh Open Darts Tournament, dat plaatsvindt op 15 en 16 mei in Prestatyn, zal het team voor het eerst uitkomen op een groot BDO toernooi. Verder zullen de spelers van het Hemeco Pro Darts Team regelmatig te bewonderen zijn op de regionale toernooien in Nederland, voor zover de kalender van de BDO dit toelaat. Binnenkort zal een datum bekend gemaakt worden wanneer het team officieel gepresenteerd wordt. Tevens zal dan de nieuwe website online gaan.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws