Het dartspektakel Bousema Open staat op het punt van beginnen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Het dartspektakel Bousema Open staat op het punt van beginnen

Het dartspektakel Bousema Open staat op het punt van beginnen

Met nog een aantal dagen te gaan, staan de inschrijvingen voor het Bousema Open op recordhoogte. Op dit moment hebben zich ruim 90 heren en 15 dames ingeschreven en staan er 40 koppels ingeschreven voor het koppeltoernooi. Op zaterdag 12 januari zal het koppeltoernooi op het programma staan, dat om 13:00 uur van start zal gaan. De zaal is vanaf 10:30 uur geopend, en mits er nog ruimte is op de inschrijvingslijst kunnen de koppels zich tot uiterlijk 12:30 uur inschrijven aan de wedstrijdtafel.

Mochten er koppels zijn die nog mee willen doen, dan worden ze verzocht om een voorinschrijving te doen op www.checkoutlochem.nl of zich telefonisch te melden op 06-14121135.

Voor de koppels geldt een maximum van 80 koppels. Ook vooringeschreven koppels dienen zich uiterlijk om 12:30 uur te melden aan de wedstrijdtafel. Het koppeltoernooi zal deze dag volledig worden uitgespeeld, zodat wij ons op zondag 13 januari kunnen richten op het singeltoernooi voor zowel heren als dames. Voor het singeltoernooi geldt nog meer dat het aan te bevelen is om een voorinschrijving te doen, omdat wij maximaal 128 heren kunnen plaatsen. Dit is nog wel mede afhankelijk van het aantal dames dat zich inschrijft. Totaal kunnen er 160 deelnemers worden ingeschreven en zullen de heren eventueel aangevuld kunnen worden met het aantal dames dat er minder wordt ingeschreven. Voor de dames geldt een maximum van 32 inschrijvingen.

Ook voor het singeltoernooi geldt dat de zaal om 10:30 uur geopend is en dat de wedstrijden om 13:00 uur zullen aanvangen. Mocht er nog plaats zijn op de inschrijvingslijst dan kan men zich nog inschrijven tot 12:30 uur aan de wedstrijdtafel. Verder geldt ook hier dat de deelnemers die zich hebben vooringeschreven zich voor 12:30 uur moeten melden aan de wedstrijdtafel. Het totale prijzengeld bedraagt ruim € 3000,= verdeeld over het koppel-, herensingel- en damessingeltoernooi. Voor het koppeltoernooi is de hoofdprijs € 400,=, voor het heren singeltoernooi is dat € 750,= en voor het dames singeltoernooi is dat € 200,=. Voor een verdere verdeling van het prijzengeld verwijs ik u graag naar onze website www.checkoutlochem.nl.

Voor de 7e keer zal dit dartspektakel worden gespeeld met in het verleden grote verscheidenheid aan winnaars. Zo is het nog nooit voorgekomen dat een van de titels is geprolongeerd, de eersten die dat kunnen bewerkstelligen zijn bij de heren Kevin Voornhout, bij de dames Anneke Kuijten en bij de koppels Toon Greebe en Luuk Boeiijnk. Eerdere titelwinnaars bij de heren waren Josephus Schenk, Jelle Klaasen, Vincent Kamphuis Berry Ortse en Erwin Extercatte.

Een aantal van deze namen staan inmiddels op de voor inschrijvingslijst, en maken dus kans om dit sterk bezette toernooi te winnen. Er zal op 20 mooie brede dartbanen gespeeld worden. Het adres van de speellocatie is zalencentrum Bousema, Zutphenseweg 35, 7241 KP te Lochem. Verder rest mij niets anders te zeggen dan, kom naar Lochem voor een mooi en gezellig weekendje darten mede als aanloop naar het Dutch open darts. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Richard Scharft op 06-14121135.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws