Inschrijven voor de Texel Darts Trophy kan tot en met 16 januari Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijven voor de Texel Darts Trophy kan tot en met 16 januari

Inschrijven voor de Texel Darts Trophy kan tot en met 16 januari

Tijdens het weekend van 20-21-22 januari 2012 zal op Vakantiepark De Krim op het eiland Texel voor de vierde maal de Texel Darts Trophy door gaan. Als u deel wilt nemen aan de singles op zaterdag of de koppels op zondag, kan u zich via het online inschrijfformulier nog inschrijven tot en met 16 januari 2012. Het inschrijfgeld dient geregeld te zijn voor 18 januari 2012.

Zoals gewoonlijk zijn de ingrediënten van dit ouderwets gezellig dartstoernooi: drie dagen darten en feesten. Ook deze editie worden er enkele bekende topdarters en aankomende talenten verwacht.

Een overzicht van de activiteiten van het weekend.

Vrijdag 20 januari 2012 starten we met een geloot gemengd koppeltoernooi met als thema 'Pirates of the Wadden'. Dames en heren die verkleed zijn als piraat maken kans op een van de speciale prijzen. De best verklede, origineelst verklede en meest sexy geklede man/vrouw worden gehuldigd met een passende prijs. Tevens krijgen de verklede darters een vermindering van een aantal punten. Inschrijven ter plaatse tot 19u30 om te starten tegen 20 uur.

Zaterdag 21 januari 2012 starten we om 10 uur met de singles (dames-heren en indien voldoende inschrijvingen meisjes en jongens). Hiervoor dient men in te schrijven via het online formulier en dit kan tot en met 16 januari 2012. Na de finales op het podium en de inwendige mens versterkt te hebben, is het weer tijd voor een feestje. Als voorbereiding op carnaval wordt er uit de bol gegaan op de Hawaï Party, die zal starten omstreeks 21 uur.

Zondag 22 januari 2012 worden de koppels gespeeld. Om 10 uur starten we met de mix koppels (man-vrouw) waarna de dames en heren koppels gespeeld worden. Hiervoor dient men ook via het online formulier in te schrijven tot en met 16 januari 2012. Alle finales worden op het podium gespeeld, waarna er 's avonds nog een after party ingericht zal worden.

Voor alle onderdelen zal er – afhankelijk van het aantal inschrijvingen - getracht worden te spelen in poules met nadien een winnaars en eventueel een verliezers ronde.

Tijdens dit weekend is er een speciale aanbieding op Vakantiepark de Krim: verblijf in een luxe 4-persoons chalet inclusief opgemaakte bedden, schoonmaak en toeristenbelasting vanaf € 46,75 per persoon (gebaseerd op 4 personen per chalet).

Voor meer informatie en/of voor in te schrijven kunt u terecht op www.texeldartstrophy.nl

Zorg dat je erbij bent, want dit weekend wil je gewoon niet missen.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws