Inschrijving NDB Teamcup verlengd tot maandag 16 december 12:00 u Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijving NDB Teamcup verlengd tot maandag 16 december 12:00 u

Inschrijving NDB Teamcup verlengd tot maandag 16 december 12:00 u

De inschrijving voor de NDB Teamcup is verlengd tot maandag 16 december 12.00 uur aanstaande om alle nog niet aangemelde competitieteams de kans te geven dit alsnog te doen. De NDB Teamcup wordt voor de eerste keer georganiseerd en is het enige bekertoernooi voor alle competitieteams in Nederland. Deelname is volledig gratis, de eerste speelronde zal plaatsvinden op vrijdagavond 17 januari 2014. Inmiddels zijn er al ruim 50 teams ingeschreven vanuit 18 verschillende lidorganisaties, dit zijn ruim 300 darters die samen met hun teams de strijd aangaan om Nederlands kampioen te worden.

Door mee te doen maak je niet alleen kans om in jouw categorie Nederlands kampioen te worden, jouw team maakt ook nog eens kans op prachtige prijzen waaronder een totale prijzenpot van €1.000,- per categorie! Ook zal onder alle inschrijvingen voor één team gratis deelname (singles) aan de Dutch Open Darts 2014 verloot worden! Wacht dus niet langer en schrijf je vandaag nog in via teamcup.ndbdarts.nl.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws