Inschrijving Nederlandse Darts Bond Teamcup is reeds geopend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijving Nederlandse Darts Bond Teamcup is reeds geopend

Inschrijving Nederlandse Darts Bond Teamcup is reeds geopend

Vanaf vandaag kunnen alle competitieteams in Nederland aanmelden voor deelname aan de NDB Teamcup 2013-2014. Een compleet nieuw landelijk bekertoernooi waar teams vanuit alle lidorganisaties en alle divisies, gratis, aan deel kunnen nemen. Surf dus snel naar en schrijf jouw team in.

De NDB Teamcup is een volledig aparte competitie in knock-out vorm (zonder verliezersronde) en kent drie verschillende categorieën met zeer aantrekkelijk prijzengeld.
De categorieën:
- NDB Teamcup ‘Gold’: ere- en 1ste divisieteams
- NDB Teamcup ‘Silver’: 2de en 3de divisieteams
- NDB Teamcup ‘Bronze’: 4de en 5de divisieteams

Het prijzengeld: 1ste plaats € 400, 2de plaats € 200, 3de plaats € 100 (x2), 5de plaats € 50,- (x 4) = € 1.000,- per categorie.

Dankzij de verschillende categorieën blijft deelname voor alle niveaus interessant en kunnen alle teams hun kwaliteiten op landelijk niveau op de proef stellen! De eerste speelronde(n) worden op geografische wijze ingedeeld om de reisafstanden in het begin van de competitie enigszins te beperken. Daarbij streven we er in ieder geval naar in de eerste ronde teams van verschillende (naburige) lidorganisaties tegen elkaar te laten spelen.

Natuurlijk ‘botst’ de NDB Teamcup niet met de eigen regionale competitie. De wedstrijden worden in principe op vrijdagavond gespeeld in de gebruikelijke speelgelegenheden van de teams. Mocht dit met speelavonden van de competitie overlappen, binnen sommige regio’s wordt namelijk (soms) op vrijdagavonden gespeeld, dan zal de speelavond van de NDB Teamcup veranderen! Het speltype is vergelijkbaar met die binnen een groot aantal competities, er zullen 4 singles, 4 koppels en een teamgame gespeeld worden. Het aantal legs waarover gespeeld wordt is afhankelijk van de categorie.

Wil je eerst meer te weten komen over de NDB Teamcup, ga dan snel naar http://teamcup.ndbdarts.nl en lees het complete wedstrijdreglement voor alle details.

De inschrijving zal sluiten op zondagavond 17 november 23.59 uur aanstaande, je hebt dus nog voldoende tijd om aan te melden. De eerste ronde wedstrijden staan gepland op vrijdagavond 29 november maar is afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

We heten alle competitieteams in Nederland welkom bij de NDB Teamcup 2013-2014.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws