Jean-Marie Hendrikx wint wederom bij Café Quincy in Budel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jean-Marie Hendrikx wint wederom bij Café Quincy in Budel

Jean-Marie Hendrikx wint wederom bij Café Quincy in Budel

Het 6e toernooi bracht 56 deelnemers naar Budel waarvan we weer 9 nieuwe gezichten mochten verwelkomen. In de winnaarsronde waren het Oswin Streden en Jean-Marie Hendrikx die de finale haalden. Oswin deed dit door te winnen van Syb Peeters, Dhanesh Misier, Bob Doelman, Dio Weijnen en Ricardo Linssen. Jean-Marie deed dat op zijn beurt door te winnen van Michel Menten, Jean-Pierre Hendrix, Sven Wens, Davy Cardinaal en Kim Huybrechts. In de finale was het Oswin die zich met een 3-2 overwinning plaatste voor zijn eerste finale op de ZomerRanking van Café Quincy.

Na het verlies op Jean-Marie Hendrikx wist Kim zich bij de laatste 3 te voegen door te winnen van Glenn Thorne en Ricardo Linssen. Voor een plek in de finale stonden Kim en Jean-Marie wederom tegenover elkaar. Daar waar Kim zijn kansen liet liggen om zich te plaatsen voor de finale, wist Jean-Marie zijn kansen wel te benutten wat leidde tot en 3-1 overwinning.

Voor de 2e keer dit jaar stond Jean-Marie in de finale. De eerste wedstrijd ging tot 2-2 gelijk op waarna Jean-Marie het betere spel wist te brengen. Met een 4-2 overwinning sleepte hij er een 2e wedstrijd uit. Oswin kon het niet meer bijbenen en verloor ook deze wedstrijd, nu met 1-4. Met duidelijke cijfers en goede overwinningen mag Jean-Marie zich de terechte winnaar noemen van het 6e toernooi.

De meeste 180ers dit toernooi werden gegooid door Kim Huybrechts. Hij gooide er in totaal 8. Glenn Thorne en Dimitri van den Bergh volgde hem op met beide 4 stuks. De hoogste finish van de avond ging naar de toernooiwinnaar. Jean-Marie gooide een 160 finish.

De prijzenpot staat inmiddels op €2390,- en wordt mede mogelijk gemaakt door:
Café Quincy
Glenn's Job
Espresso Service Nederland
Darts- en Biljartcenter de Snoek
ERVÉ Bouwservice, Sloopwerk en Demontage
Ruvera Aloe Vera
Team Dennis

De tussenstand van de ranking is te vinden op: http://www.darts-manager.nl/quincyranking

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws