Kim Huybrechts heer en meester tijdens Open Alblasserwaard 2011 (update) Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kim Huybrechts heer en meester tijdens Open Alblasserwaard 2011 (update)

Kim Huybrechts heer en meester tijdens Open Alblasserwaard 2011 (update)

99 Darters bestormden het rustieke Groot-Ammers. Een mooie locatie was het toneel voor het open Alblasserwaard. Dartkroeg Dikke Maatjes puilde uit met darters die op zoek waren naar de winst. Een mooie locatie, met een gezellig vol en warm terras maakt een mooi decor voor een middag darts onder leiding van SterkDarts.

Vele toppers vonden hun weg naar Dartkroeg Dikke Maatjes in Groot-Ammers. Ook "Let's Train Darts" was aanwezig met een demonstratiebaan om een uniek trainingsconcept te laten zien. Henk Heijkamp, eigenaar van Dikke Maatjes, is 'dik' tevreden. "Leuk niveau, een een mooi dartpubliek wat kan ik nog meer wensen", aldus een trotse eigenaar.

Het toernooi is uiteindelijk gewonnen door de sympatieke Belg Kim Huybrechts. Hij was in de finale met 6-2 te sterk voor Ron Meulenkamp.

Update: Een overzicht van de laatste 16 van de winnaars- en verliezersronde is bijgevoegd in de bijlage en is te bekijken onder dit artikel.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws